Skip to content

Sponsorpagina

Kunst In Spaarndam 2024 (KIS) wordt mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van:

Stichting Vrienden van de Oude Kerk Spaarndam

Stichting Vrienden van de Oude Kerk Spaarndam is een stichting die tot doel heeft activiteiten van hoog niveau te organiseren in deze prachtige kerk. De kerk wordt gebruikt voor kerkdiensten, maar is daarnaast ter beschikking gesteld voor concerten, muziek uitvoeringen van zeer hoog niveau, lezingen en signeersessies. Een mooi overzicht vindt u in de concertagenda. Natuurlijk kunt u ook terecht voor het sluiten van huwelijken, zowel burgerlijke als kerkelijke.

Ondernemersvereniging Spaarndam

De Ondernemersvereniging Spaarndam en Omstreken is de Spaarndamse netwerkvereniging voor ondernemers en behartigt de gezamenlijke belangen van haar leden op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Goede belangenbehartiging betekent het creëren van een klimaat waarin het goed ondernemen is.
In 1975 opgericht door een klein aantal Spaarndamse ondernemers en inmiddels uitgegroeid tot een ondernemersvereniging met een eigen identiteit en meer dan 100 leden..

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude bevordert plaatselijke initiatieven die er op gericht zijn om -in het bijzonder de jeugd- kennis te laten maken met kunst en cultuur, waaronder het werk van lokale en regionale (professionele en amateur)kunstenaars en organisaties die zich bezighouden met cultuurhistorisch waardevolle erfgoederen.

Stichting Spaarndamfonds

Rijnland

Gemeente Haarlem

Ondernemers Spaarndam

Cultuur stimuleringsfonds Haarlem

VSB fonds

Bouwens Supermarkten

Ruigrok Stichting

De gemeente is er voor u, aan de balie of gewoon vanuit huis | gemeente Haarlemmermeer