Sponsorpagina

Kunst In Spaarndam 2018 (KIS) wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van:

oude-kerk-logo

Stichting Vrienden van de Oude Kerk Spaarndam

Stichting Vrienden van de Oude Kerk Spaarndam is een stichting die tot doel heeft activiteiten van hoog niveau te organiseren in deze prachtige kerk. De kerk wordt gebruikt voor kerkdiensten, maar is daarnaast ter beschikking gesteld voor concerten, muziek uitvoeringen van zeer hoog niveau, lezingen en signeersessies. Een mooi overzicht vindt u in de concertagenda. Natuurlijk kunt u ook terecht voor het sluiten van huwelijken, zowel burgerlijke als kerkelijke.

ondernemingsvereniging

Ondernemersvereniging Spaarndam

De Ondernemersvereniging Spaarndam en Omstreken is de Spaarndamse netwerkvereniging voor ondernemers en behartigt de gezamenlijke belangen van haar leden op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Goede belangenbehartiging betekent het creëren van een klimaat waarin het goed ondernemen is.
In 1975 opgericht door een klein aantal Spaarndamse ondernemers en inmiddels uitgegroeid tot een ondernemersvereniging met een eigen identiteit en meer dan 100 leden..

 

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude bevordert plaatselijke initiatieven die er op gericht zijn om -in het bijzonder de jeugd- kennis te laten maken met kunst en cultuur, waaronder het werk van lokale en regionale (professionele en amateur)kunstenaars en organisaties die zich bezighouden met cultuurhistorisch waardevolle erfgoederen.

Het Spaarndamfonds

De organisatie van KIS is deze sponsoren zeer dankbaar voor hun essentiële financiële steun!

Kunst In Spaarndam wordt mede ondersteund door:

NeXus grafisch ontwerp, Restaurant De Kolk, Café de Toerist, Café Spaarndam, Café-Terras Fort Zuid, MangioArte, Paviljoen Loef, Dorpscentrum Spaarndam, Hoogheemraadschap Rijnland, Kunstcentrum De Kolk, Han Bouwens en vele anderen.

Reacties zijn gesloten.