5

MangioArte

te zien op beide KIS dagen
locatie: MangioArte


0627520109 T
www.mangioarte.nl W
info@mangioarte.nl E

MangioArte

Zaterdag 12:00 tot 16:00 – Clinic hoe maak je verse pasta? (gratis proeverij)

Elisa en Daniele Levi hebben sinds de jaren 1990 samen gewerkt aan vele interdisciplinaire projecten in het veld van eten, kunst en horeca. In haar kookkunst laat Elisa zich inspireren door haar professionele ervaringen als fashion designer en events organizer. Getraind als kunstenares bij de Accademia delle Belle Arti in Turijn, heeft ze zich gespecialiseerd in de jaren 1980 in mode en design. Tegelijkertijd heeft ze haar kennis van de Italiaanse en internationale keuken uitgebreid.

Daniele’s opleidingen en werkervaring strekken zich uit in het brede spectrum van horeca en bedrijfskunde. Hij was manager food and beverage bij grote fast food ketens, barman, voedselspecialist bij een aantal bedrijven in Lombardije en Noord-Italië.

In 1991 openen Daniele en Elisa hun eerste bedrijf samen, bar Al Gatto Nero in het centrum van Milaan. De achtergrond van beiden komt perfect samen in het ‘hapjes en cocktails’ aperitivo cultuur waar Milaan om bekend staat.

Sinds 2015 zijn zij gevestigd naast het dorpscentrum van Spaarndam
Mangio Arte series of diners-tentoonstellingen is maar één van de voorbeelden van de talloze initiatieven van Daniele en Elisa!

De hapjes bij Rijnland zondag worden ook door MangioArte verzorgd.

Reacties zijn gesloten.