2

Justyna Gaja

te zien op beide KIS dagen
locatie: Rijnlandshuis

Facebook: https://www.facebook.com/justgaja.art  Instagram: https://www.instagram.com/justgaja.art
0614709844 T
www.justgaja.exto.nl W
gaja.artstudio@gmail.com E

Justyna Gaja

Mijn kunst is een persoonlijke mix tussen klassieke en abstracte schilderijen. Ik zie de wereld door de lichten en kleuren. Waar is een licht is er een kleur, gewoon een indruk van wat ons omringt.

Ik schilder met paletmessen in alla prima techniek op een donkergekleurde ondergrond.

Voor mijn laatste serie van haven en boten heb ik een smalle scala aan kleuren gekozen. Het samenspel met de ondergrond zorgt goed voor de veelheid tooneffecten, zodat aangebrachte kleuren op elkaar inwerken.

Spaarndam is een zeer inspirerend plekje voor mij. Ik woon hier al 5 jaar en heb talloze inspiraties hier kunnen vinden ….en ben nog lang niet klaar.

Mijn naam is Justyna Gaja (1981) en ik ben “live long” schilder. Ik ben met studie aan het Kunst Lyceum in Poznań (in Polen) begonnen toen ik 14 jaar oud was. Daar heb ik alle geheimen van de kunst doorgrond en ik beheers vele technieken in de beeldende kunst. In 2001 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en werd ik beeldend kunstenaar. Vervolgens ging ik naar Universiteit Adam Mickiewicz in Poznań kunstgeschiedenis studeren. In 2008 heb ik het Diploma met de Mastergraad van het wetenschappelijk onderwijs in de richting kunstgeschiedenis behaald.

Kunst (in elke verschijnsel) is de grootste passie in mijn leven.

Mijn schilderijen bevinden zich in particuliere collecties in Polen, Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Reacties zijn gesloten.