27

Carla Baarspul

te zien op beide KIS dagen
locatie: Kerkplein Montmartre


www.carlabaarspul.nl W

Carla Baarspul

Leuk als u een portret komt laten tekenen door mij op 2 of 3 juni !

Het is sowieso heel leuk om dat eens te ervaren, getekend te worden.
Ik heb er heel veel ervaring in, zoals u ook op mijn (net nieuwe) website kunt zien:
www.carlabaarspul.nl

20 à 25 minuten poseren: € 45,-
portret in gewassen inkt op 220 grams zuurvrij papier, 30 x 40 cm (lijsten zijn overal in deze maat te koop)
Een paar voorbeelden van het maken van portret-schetsen:

Iets over mijzelf:

Mijn naam is Carla Baarspul en ik woon in Amsterdam. Sinds 1995 werk ik als beeldend kunstenaar. Mijn werk is erg veelzijdig, maar een paar onderwerpen bleken toch steeds weer terug te keren:

portret

Ik maak graag portretten, zowel geposeerd als in dynamischer situaties (cafe, koningsdag etc.). Ervaar het nog steeds als iets magisch als de gelijkenis verschijnt en het portret ineens leeft.

musici

Muziek is eigenlijk altijd mijn grootste liefde geweest. Deed ook de opleiding muziektherapie. Twintig jaar geleden begon ik met het tekenen van musici. Inmiddels is dit mijn specialiteit geworden en hebben talloze musici, onder wie ook wereldberoemde, een tekening van mij aan de muur hangen.
(foto 7)

Tekenen op een bruiloft of feest

vrij werk

Dit werk maak ik niet naar de waarneming maar laat ik zoveel mogelijk vanzelf ontstaan. Het brengt mij in contact met precies datgene wat mij op dat moment bezighoudt, op onbewuster niveau. Ik ervaar het als het toppunt van vrij zijn. Soms is het confronterend, maar ik ervaar dat als waardevol. In de galerie te vinden onder “vrij werk”.

De zee

Met de zee heb ik altijd een speciale band gehad. De wijde ruimte, de golven, het ruisen, het lopen met blote voeten door het water. Ben geboren in Zeeland en als kind genoot ik in de zomer altijd van een vakantie aan een of ander Zeeuws strand. Misschien komt het daardoor.

Graag tot ziens op 2 of 3 juni !
Als u wilt kunt u ook alvast een tijd reserveren: carlabaarspul@gmail.com

Reacties zijn gesloten.